Sembla que Noam Chomsky ha donat en la clau. Més ben dit, ha donat 10 claus per entendre com ens manipulen. Considerem que aquesta informació és de vital importància per a ‘vacunar’ contra les cruels estratègies de ‘domini de masses’ que empren les classes del poder (pdf). Hem de ser conscients de què fan amb la nostra ment per intentar evitar-ho.

 
Noam ChomskyAvram Noam Chomsky (Filadèlfia, EUA, 7 de desembre de 1928) és un lingüista, filòsof i activista nord-americà. És professor emèrit de Lingüística al MIT (Institut Tecnològic de Massachusetts) i una de les figures més destacades de la lingüística del segle XX, gràcies als seus treballs en teoria lingüística i ciència cognitiva. Al llarg de la seva vida, ha guanyat popularitat també pel seu activisme polític, caracteritzat per una visió fortament crítica de les societats capitalistes i socialistes.
 
Noam Chomsky va elaborar la llista de les “10 Estratègies de Manipulació” a través dels mitjans (pdf)
 

Realment això és molt trist, però sembla ser cert. L’egoisme intrínsec al capitalisme és tan profund que és capaç de disfressar-se de socialisme (sota una suposada socialdemocràcia). Utilitzen eufemismes com “Estat de benestar” i “Comunitat Internacional” per justifcar qualsevol mesura d “estabilitat” pel “bé comú”, però en realitat el que intenten és mantenir el poder i el capital. Per a això controlen el poder judicial, els mitjans de comunicació, l’educació, … Debem esforçarnos per a detindre la seua manipulació. ¡Ciutadà desperta!

Versión en audio:

Disponible en Castellano.

  One Response to “Cóm ens manipulen els governs?”

  1. No us perdau aquest bon análisi de la crisi http://www.sequitur.es/wp-content/uploads/2011/10/hay_alternativas.pdf Via: @VicencNavarro @juantorreslopez @agarzon

 Leave a Reply

(necessari)

(necessari)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

El nostre Twitter

El nostre Google+

© 2012 Moviment Pluralista Allotjada a Mesinternet.com Suffusion theme by Sayontan Sinha