Grup Pluralista va néixer a València com a plataforma cívica a l’agost de 2011 per donar a conèixer les propostes i iniciatives d’un grup de gent afí al “moviment indignat”. Un dels objectius constituents era donar cabuda a un conjunt de persones el més divers i plural possible, però respectant uns principis bàsics com ara la pluralitat democràtica, la pluralitat social i la defensa dels béns públics, entre d’altres (vore principis).

Una de les idees inicials va ser construir una plataforma web que contingués una llista de punts prou detallats com per respondre a les crítiques que solen abocar-se al moviment sobre unes suposades “propostes poc clares i concretes”. Des de desembre de 2011 hem aconseguit començar a albergar un contingut web, i esperem que segueixca creixent.

En els últims mesos, el grup pluralista ha crescut notablement i ha aconseguit un reflex important en les xarxes socials, fins al punt de convertir pràcticament en un moviment particular dins del moviment general de la indignació. És per això que fa unes setmanes es va parlar d’adaptar el nom del grup a la nou creixement de simpatitzants. D’aquesta manera, aquesta setmana els membres de la plataforma han decidit per majoria que el nom sigui “Moviment Pluralista”, i en especial, en la seva forma valenciana, “Moviment Pluralista”, per honor a l’origen.

Disponible en Castellano.

 Leave a Reply

(necessari)

(necessari)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

El nostre Twitter

El nostre Google+

© 2012 Moviment Pluralista Allotjada a Mesinternet.com Suffusion theme by Sayontan Sinha