A principis d’aquest any vam estar parlant sobre la necessitat d’unir-nos per a lograr una Reforma Electoral. A més, es va realitzar una crida en l’Assemblea Virtual que va culminar en una votació aprovada per un ampli consens. Al mes de maig es va votar favorablement de fer una coalició que permeti reformar la llei electoral eliminant el risc associat en cas de fracassar en l’intent (vore resultat de la votació).

Les accions de difusió per a la conformació d’una Plataforma/Coalició ja han començat. Per tant us demanem que ens ajudeu en el màxim possible a difondre aquestes cartes per tots els mitjans:

Carta consensuada per la Assemblea Virtual
Carta oberta del Movimient Pluralista

A més, en l’Assemblea Virtual del 15M també s’ha votat l’ordre de preferència de les possibles reformes electorals que es van debatre, i la preferida fou la proposta elaborada pel Movimient Pluralista. També podeu consultar l’informe sobre la viabilitat d’aqueixa reforma electoral.

 

Disponible en Castellano.

  One Response to “Coalició per a la Reforma Electoral”

  1. [...] (amb o sense consulta popular), o bé dimiteixi per a permetre un procés constituent amb una reforma electoral profunda. Diguem [...]

 Leave a Reply

(necessari)

(necessari)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

   

El nostre Twitter

El nostre Google+

© 2012 Moviment Pluralista Allotjada a Mesinternet.com Suffusion theme by Sayontan Sinha